Etusivu / Koulutustarjonta / Oppilaitokset / Ilmajoki-opisto
Mistä löydät opiskeluun liittyvää tietoa?
Missä ja mitä voit opiskella?
Keneltä voit kysyä lisätietoja?

AikuiskoulutusEP

Ilmajoki-opisto

Ilmajoki-opiston muodostavat v. 1991 yhdistetyt kansalaisopisto ja musiikkiopisto.  Opiston tavoite on tarjota kuntalaisille vapaa-ajan oppimis- ja harrastusmahdollisuuksia kulttuurin ja elämän eri alueilta.

Tuntimäärä opistossa on yli 15 000 tuntia ja kurssilaisia reilut 5 000. Kursseja on vuosittain yli 400, opetuspisteet on sijoitettu ympäri kuntaa. Elinikäiseen oppimiseen pohjautuen tarjoamme kursseja vauvaikäisistä yli 90-vuotiaisiin.

Kansalaisopistossa eniten tunteja on käden taitojen aineissa, musiikissa, liikunnassa ja taideaineissa.
Opetussuunnitelmat ovat valtakunnallisen taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaisia lasten ja nuorten käsityö-, kuvataide- ja tanssikoulussa. Opiskelumahdollisuus on kaikilla kiinnostuneilla.

Musiikkiopistossa annetaan taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän lisäksi myös laajan oppimäärän mukaista opetusta.  Opiskelijat valitaan pääsykokeiden perusteella.

Yhteistyötä kunnan hallinnonalojen ja eri sidosryhmien  kanssa tehdään monipuolisesti.

Ilmajoki-opisto
Ilkantie 17, 60800 Ilmajoki
puh. (06) 4191 370

Ilmoittautuminen kaikille kursseille osoitteessa:
tai opiston toimistoon.