Etusivu / Koulutustarjonta / Oppilaitokset / Lapuan kristillinen opisto
Mistä löydät opiskeluun liittyvää tietoa?
Missä ja mitä voit opiskella?
Keneltä voit kysyä lisätietoja?

AikuiskoulutusEP

Lapuan kristillinen opisto

Lapuan kristillinen opisto tarjoaa laadukasta ja monipuolista aikuiskoulutusta sekä ammattitutkintoina että ammatillisena täydennyskoulutuksena.

Opistollamme voit suorittaa lapsi- ja perhetyön perustutkinnon sekä lasten ja nuorten erityisohjaajan, kehitysvamma-alan, perhepäivähoitajan sekä koulunkäynnin- ja aamu-ja iltapäiväohjaajan ammattitutkinnot. Tutkinnot voi suorittaa myös monimuoto- tai oppisopimuskoulutuksena.

Opistolla suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa ammatillista täydennyskoulutusta eri alojen työntekijöille. Koulutus voi kestää esimerkiksi yhden päivän tai illan keskittyen tiettyyn aiheeseen, tai se voi olla pidempikestoinen laajemman aihekokonaisuuden koulutus.

Lisäksi opisto tarjoaa eripituisia vapaan sivistystyön kursseja, joiden aiheet vaihtelevat harrastekursseista valmennuskursseihin ja ammattiosaamisen täydennyskursseihin.

Lapuan kristillinen opisto
Siiriläntie 11-13